STRATEGIC PURCHASER

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

STRATEGIC PURCHASER

 

Ben jij op zoek naar een strategische functie waarbij je de logistieke en commerciële spil bent tussen ontwerp- en  maakproces en waarbij jij jouw internationale kennis en onderhandelingskwalititeiten kunt inzetten?

Door de verdere groei van onze organisatie is er op onze afdeling Logistics & Purchase behoefte aan een doortastende kandidaat voor de functie van:

 

Strategic Purchaser

Internationaal onderhandelaar met visie

 

Wat verwachten wij van je?

Je sluit voor VanRiet de beste contracten af met de beste suppliers. Als Strategic Purchaser bouw je aan een efficiënte werkomgeving voor je gedreven collega’s en daarmee aan een goede performance van VanRiet.

 

Wat houdt de functie in?

Je zet strategische logistieke doelstellingen om in inkoopbeleid en -processen. Flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hierin belangrijke steekwoorden. Om het beleid te concretiseren doe je (internationaal) leveranciers onderzoek, analyseer je inkoopdata en suppliers-performance en ga je met de uitkomsten van deze analyses op zoek naar de beste suppliers en de beste voorwaarden. In de selectiefase ga je in onderhandeling en maak je strakke afspraken tegen een goede prijs in de vorm van Frame Agreements, SLA’s of afroepcontracten. Je hebt een hoog kosten- en risicobewustzijn en bent een ondernemer tegelijkertijd; voortdurend op zoek naar vernieuwing en kansen.

 

Functie eisen

  • Opleiding op HBO+/WO niveau bijv. (international) Business Administration of Supply Chain, aangevuld met een gerichte inkoopopleiding bijv.
    Nevi II/Nevi Procurement Leaderschip
  • Je hebt ruime (internationale) inkoopervaring in een technische omgeving
  • Je bent een analyticus en een ijzersterke onderhandelaar met gevoel voor relatie
  • Je communiceert helder wat je wilt op een manier die past bij het land waarin je werkt
  • Contracten hebben voor jou geen geheimen
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pre.

 


Wat bieden wij ?

Een functie waarin je internationaal opereert, beleid formuleert, afspraken organiseert en contracten optimaliseert. Kortom jij zorgt ervoor dat de inkoop loopt als een geoliede machine.


Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Linkedin0