Service Engineer

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

SERVICE ENGINEER

 

Door de verdere groei en professionalisering van onze organisatie zoeken wij op onze afdeling After Sales & Service een:

 

SERVICE ENGINEER

Met kennis en ervaring in mechatronica

 

Al 65 jaar draait het bij VanRiet om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant. Dit doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij jouw technische kennis en kunde, oplossend vermogen en klantgerichte vaardigheden in kunt zetten om de beste service aan onze klant te leveren? Lees dan snel verder!

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Service Engineer zijn:

 

Klantgerichte serviceverlening
Samen met je collega’s van de After Sales & Service afdeling zorg je voor een snelle en servicegerichte dienstverlening aan onze klanten. Als een echte teamspeler werk je samen met de collega’s van de Helpdesk en Contract Management en heb je voor specifieke vragen contact met onze specialisten van o.a. Engineering en R&D. Je hebt goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus (zowel bij de klant als intern) en staat stevig in je schoenen.

 

Inspecties uitvoeren
Bij de klant voer je zelfstandig of tezamen met collega’s of externe partner(s) inspecties uit, mechanisch en elektrisch. Je instrueert toegewezen technici over de uit te voeren inspecties en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarbij onderhoud je het contact met de klant over oplossingen en/of wensen ten aanzien van onze systemen.

 

Analyseren van storingen
Je stelt inspectierapporten op en bij correctief onderhoud achterhaal je de oorzaak van de storing. Met jouw analytische vermogen draag je zorg voor een snelle en adequate oplossing. Ook neem je deel aan het storingsdienst rooster. Dit betekent dat je de ene maand een week verantwoordelijk bent voor storingen in de eerste lijn en de andere maand een week voor storingen in de tweede lijn.

 

Onze nieuwe collega heeft:

  • een opleiding op MTS-niveau. Voor de functie is een mechatronische achtergrond van groot belang.
  • kennis van/ervaring met PLC besturingstechniek is een pré.
  • een rijbewijs B.
  • bereidheid tot incidentele externe, internationale werkzaamheden, dit beslaat ongeveer 20% van je werkzaamheden.
  • kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarin je zelfstandig werkt, coördineert en optimaliseert. Werken in een dynamische, internationale omgeving met technisch hoogstaande producten. Een professioneel en collegiaal team in een informele en flexibele organisatie.


Ben jij klaar voor de uitdaging?

Heb jij enkele jaren gerichte werkervaring opgedaan, bij voorkeur in een industriële omgeving, en herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. Bij vragen kun je contact opnemen met Miriam van Eyden, Corporate Recruiter, via 088 5678 363.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Linkedin0