Recruiter

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

RECRUITER

 

Is verbinden en enthousiasmeren van mensen je tweede natuur? Gaat jouw bloed sneller stromen als je de juiste match hebt gemaakt en voel je je thuis in een organisatie die groeit en internationale ambities waar maakt ?

Door de sterke groei van VanRiet is er op onze afdeling HR behoefte aan een structurele invulling van een nieuwe functie als:

 

Recruiter

Netwerker met kennis van de arbeidsmarktcommunicatie

 

Wat verwachten wij ?

Als Recruiter is het je prioriteit om vacatures zo efficiënt en effectief mogelijk in te vullen. Dit doe je door middel van je eigen netwerk en door zelf actief potentiele nieuwe medewerkers te benaderen en te enthousiasmeren voor VanRiet. In samenwerking met Marketing geef je de arbeidsmarktcommunicatie vorm.

 

Wat ga je doen ?

Je creëert (inter)nationale recruitmentoplossingen,  adviseert over de wervingsstrategie en zet deze uit. Je benadert via diverse kanalen de juiste kandidaten en weet hen te enthousiasmeren en te binden aan VanRiet; je begeleidt kandidaten en hiring managers tijdens het sollicitatieproces. Je houdt je interne klanten op de hoogte van de voortgang en bent voor hen tevens een kritische sparringspartner. Je genereert naamsbekendheid voor VanRiet door  innovatieve en creatieve arbeidsmarktcommunicatie. Hiermee bouw en onderhoud je ook de VanRiet talentpools m.b.v. ons ATS pakket. Je legt contact met scholen en opleidingsinstituten, bezoekt  beurzen en open dagen om de jobmarketing van VanRIet te vergroten; daarvoor organiseer je bijv. ook rondleidingen en gastcolleges.

 

Wat breng je mee ?

  • Opleiding op HBO niveau en kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie
  • Je hebt ervaring in een technisch commerciële omgeving
  • Je bent bekend met de diverse wervingskanalen en bent sterk in de onderhandeling
  • Je bent een serieuze gesprekspartner voor technische professionals
  • Je bent organisatiesensitief en kunt je staande houden in een veeleisende arbeidsmarkt
  • Je bent communicatief sterk en enthousiasmerend en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken
  • Je hebt de ambitie om de arbeidsmarktcommunicatie vorm te geven en uit te voeren
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal.

 

Wat mag je van ons verwachten ?

Een open en no nonsens werkomgeving waarin eigen initiatief en ontwikkeling wordt gewaardeerd. Een afwisselende, zelfstandige functie waarin je direct bijdraagt aan het succes van VanRiet. Een klein enthousiast HR-team van collega’s in een informele, flexibele organisatie.

 

Ben jij klaar voor VanRiet ?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Google+0
Linkedin0