Quality Engineer

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

QUALITY ENGINEER

 

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan in een technische omgeving waarin je kritisch vermogen en nauwkeurigheid optimaal tot hun recht komen en jij bijdraagt aan de continue verbetering van onze producten ?

Door de verdere groei van onze organisatie is er op onze afdeling Quality Control behoefte aan een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

 

 

Quality Engineer

Kritische speurneus met gevoel voor interne verhoudingen

 

Wat verwachten wij van je?

Bij VanRiet hebben wij grote ambities maar die kunnen we alleen bereiken als kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarom zoeken wij voor onze afdeling Quality Control  een kritische Engineer met een sterk analytisch vermogen. Iemand die niet alleen de kwaliteit controleert maar ook de processen bewaakt en verbeteringen voorstelt.

 

Wat houdt de functie in?

Steekproefsgewijs onderzoek en keur je in- en uitgaande goederen. Je zet afwijkingen en klachten om in non-conformities, je vraagt hiervoor om aanpassingen en beoordeelt of deze correct worden uitgevoerd. Je voert kwaliteitsonderzoeken uit en maakt analyses en rapportages en doet verbeteringsvoorstellen. Je voert productcontroles uit van eindproducten waarbij je controleert of deze voldoen aan de kwaliteitsnormen. Je controleert leveringen op volledigheid en uit te leveren goederen op deugdelijke verpakking. Omdat kwaliteit van iedereen is, train en assisteer je je collega’s bij het correct toepassen van werkinstructies, gebruik meetinstrumenten en toepassen van normen.

 

Functie eisen

  • Opleiding op MBO niveau (wtb)
  • Je bent bekend met kwaliteitsnormen en -eisen.
  • Je hebt ervaring met meettechnieken en bent een kei in het goed lezen van technische tekeningen en werkinstructies.
  • Je gaat voor efficiëntie door toepassing van procesautomatisering en kwaliteitsborging
  • Je bent onafhankelijk in het trekken van conclusies; je houdt voet bij stuk zonder star te zijn
  • De volgende eigenschappen passen bij jou: toegankelijk, oplossingsgericht, zelfstandig, gedisciplineerd, nauwkeurig en natuurlijk communicatief vaardig.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende, zelfstandige functie waarin je een belangrijke kwaliteitsboost kan geven.  Je vervult een belangrijke spilfunctie tussen de verschillende afdelingen. Je werkt in een klein team van directe collega’s in een informele, flexibele organisatie.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Google+0
Linkedin0