Over VanRiet

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

ONZE CULTUUR

 

Met elkaar het verschil maken.

 

VANRIET Material Handling Systems. Begonnen als familiebedrijf, uitgegroeid tot Global System Integrator. Met meer dan 2.000 gerealiseerde projecten, ± 150 werknemers, 3 locaties in 3 verschillende landen en 9 nationaliteiten. Al 65 jaar draait het bij VANRIET om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant.

 

VANRIET is volop in beweging, we groeien hard en verwelkomen met regelmaat nieuwe collega’s . Ons geheim zit in onze bedrijfscultuur. Elke dag weer, samen écht het verschil willen maken. Het is voor ons dan ook heel belangrijk dat iedereen onze cultuur omarmt en ons gedachtegoed kan uitdragen.

 

Onze cultuur is vooral duidelijk. Samengevat in 4 kernwaarden vormt ze ons kompas. Het beschrijft wie we willen zijn en waar we voor staan. Zodat we samen het verschil kunnen maken. Elke dag weer. Toegewijd. Samen. Dynamisch. Innovatief.

 

Dynamisch

 

Groei met ons mee

 

De wereld van onze klanten is volop in verandering, en dus die van ons ook. Maar alleen omdat het beter kan, of omdat het beter moet. We zijn een snelgroeiend bedrijf en actief in markten die volop in beweging zijn. Dat vraagt veel van onze mensen, business partners, processen en systemen. Wij zijn altijd in beweging. Dynamiek zit ons in het bloed.

 

We denken goed na, zijn kritisch, willen beter. Onze honger om het verschil te maken is groot. Want alleen de allerbeste oplossing zorgt voor een tevreden klant.

 

TOEGEWIJD

 

Samen werken aan de allerbeste oplossingen

 

Bij VANRIET draait het elke dag om de allerbeste oplossing voor de uitdaging van onze klant. Met die mindset gaat het verder dan intern transport of sorteeroplossingen, het gaat erom de klant weer centraal te stellen. Het gaat ons om ideeën en om een omgeving waar waarde wordt gecreëerd door innovatie en door samenwerking met onze relaties.

 

De lat hoog leggen, onze klanten doen verwonderen, technische grenzen opzoeken en de wereld van geautomatiseerde transport & sorteeroplossingen veranderen. Samen creatief en geïnspireerd werken aan de allerbeste oplossingen. Die instelling maakt ons uniek.

 

SAMEN

 

Eerlijk, direct, open

 

Begonnen als familiebedrijf. Nu een Global System Integrator bekend om haar goede oplossingen. Dat bereik je alleen als je er samen voor gaat. En dat weet iedereen binnen de “VANRIET familie”. We werken tenslotte allemaal aan hetzelfde doel. Dat betekent dat iedereen bij ons even belangrijk is. We luisteren naar elkaar en staan open voor feedback. Afspraak is afspraak. We vertellen de waarheid, zijn behulpzaam en direct. Ook als dat soms minder leuk is, maar altijd met respect.

 

Bij ons zijn er weinig lagen, dragen we allemaal bij aan het succes en kun je op je collega’s bouwen

 

INNOVATIEF

 

De dingen anders doen

 

Wij zien onze klanten als partners. Dat betekent dat je er voor elkaar bent. Ook als de vraag net iets anders is dan normaal. Door onze rijke historie hebben we een eigen portfolio met innovatieve producten. Daar zijn we trots op want ze zijn vaak net even anders. Zo kunnen wij vanuit ons standaard productportfolio altijd een unieke oplossing ontwerpen die past bij onze klant. Om er voor te zorgen dat we dat niet alleen nu maar ook in de toekomst het verschil kunnen maken werkt onze R&D afdeling elke dag aan vernieuwende en innovatieve producten.