Onze Medewerkers

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

RON – GROUP LEADER ASSEMBLYRon1

 

“Ik werk nu 25 jaar bij VANRIET en geef leiding aan de assemblageafdeling. Elke dag weer streven we er met het hele team naar de dagplanning te halen. Ik vind het leuk dat mijn ideeën om het werk op de beste manier te doen hier heel erg gewaardeerd worden. Dat geeft mij enorm veel energie.”

HERBERT – PROJECTMANAGER TOOLS & APPLICATIONSHerbert1

 

“Alle engineers werken met de tools en applicaties die door onze afdeling worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Wij zijn de motor achter de automatisering van engineering werkzaamheden. Ik haal veel energie uit de positieve feedback die we hierop krijgen. We hebben nog veel te doen maar de engineers die met onze applicaties werken zijn enorm lovend. Daar doe ik het voor!”

EHSAN – PRODUCTION ENGINEEREhsan1

 

“Sinds begin 2015 werk ik bij VANRIET als Production Engineer. De volgorde van assemblage van onderdelen en of we deze inkopen of zelf maken wordt door mij geanalyseerd en besloten. Ik neem deel aan projectteams en werk samen met veel verschillende afdelingen. Ik heb veel vrijheid en geen dag is hetzelfde, dat brengt een hoge verantwoordelijkheid met zich mee. De familie cultuur en saamhorigheid zorgen ervoor dat ik het beste uit mezelf wil halen.”

MARLOES – HR ADVISORMarloes1

 

“Net als mijn collega’s ben ik trots op ons bedrijf en onze producten. Dit maakt dat iedereen behulpzaam is en voor elkaar klaarstaat. Als HR Advisor zie ik uitdagingen in het optimaliseren van HR instrumenten ten behoeve van competentiemanagement en het creëren van de juiste fit tussen onze collega’s en de organisatie.”

JOYCE – GROUPLEADER R&DJoyce1

 

“Ik ben gestart als projectmanager op de R&D afdeling. Inmiddels doe ik meer organisatorische taken en begeleid ik 10 collega’s. Samen werken we aan nieuwe producten of aan de verbetering van ons huidige productportfolio. De technologische innovaties zijn sterk vertegenwoordigd bij VANRIET. Collega’s zijn échte business-partners en je hebt veel ruimte om je werk als professional naar eigen inzicht uit te voeren.”