Manager Finance & Control

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

MANAGER FINANCE & CONTROL

 

Ben jij degene die samen met zijn team zorgt voor heldere en transparante financiële processen en dat de organisatie optimaal wordt gefaciliteerd door overzichtelijke financiële informatie en inzichten?

Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat voor de functie van:

 

Manager Finance & Control

Die meebouwt aan een wereldorganisatie

 

Wat verwachten wij van je?

Je zorgt ervoor dat de gehele financiële administratie en interne controle voor de VanRiet bedrijven soepel verloopt. Je begeleidt de medewerkers van de afdeling bij hun werkzaamheden en ontwikkeling en bent sparringspartner voor directie en management.

 

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt medewerkers van de afdelingen Finance&Control en Reception (10 medewerkers). bij de uitvoer van hun werkzaamheden.

Je  geeft  op een efficiënte wijze vorm aan de inrichting en vastlegging van de financiële administratie en zorgt tezamen met je team voor een vlotte uitvoer van de planning- en controlcyclus ; je levert dus volgens plan de periodieke rapportages op. Tezamen met je leidinggevende stel je budgetten op en aan de hand daarvan maak je prognoses, analyses en signaleer je de financiële afwijkingen.  Je geeft (on)gevraagd advies aan Management en Directors en biedt ondersteuning bij het samenstellen van jaarlijkse budgetten en forecasts. Je bent aanspreekpunt voor operationele vragen voor externe belanghebbenden.

 

Wat heb je voor deze functie nodig?

Je hebt een opleiding op HBO+ niveau richting financieel/bedrijfseconomisch en een heldere kijk op financiële verslaglegging en administratieve processen. Je communiceert duidelijk en je hebt oog voor het belang van je gesprekspartners; je denkt met hen mee.  Je hebt plezier in de coaching en begeleiding van je medewerkers en jullie bouwen gezamenlijk aan de afdeling en brengen de dienstverlening van Finance op een hoger plan. Je bent doelgericht en hebt serviceverlening hoog in het vaandel staan.

 

Wat bieden wij?

Een brede functie waarin jouw bijdrage ertoe doet. Je bent de architect en bouwer van financiële verslaglegging maar ook van de ontwikkeling van je team. Je werkt in een informele, sterk groeiende organisatie.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Linkedin0