HR Advisor

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

HR ADVISOR

 

Ben jij op zoek naar een allround HR functie in een dynamisch, technisch en snel groeiende organisatie waarbij jij jouw HR skills en deskundig advies inzet voor onze 200 gedreven professionals?

Om de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie te ondersteunen is er op onze HR afdeling behoefte aan een geroutineerde:

 

HR Advisor (minimaal 32 uur)

met ervaring in een technische en international branche

 

Wat verwachten wij van je?

De snelle groei van onze organisatie stelt hoge eisen aan onze medewerkers. De ideale HR Advisor zet de juiste instrumenten binnen het HR-spectrum in en heeft als gesprekspartner overtuigingskracht richting Management en Directie en een lage drempel voor onze medewerkers. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van zowel de tactische doelstellingen van de organisatie als ook het praktisch oplossen van HRM zaken vanuit de lijn. Je doel is uiteindelijk een omgeving te creëren waarin medewerkers met plezier werken om zo optimale resultaten te behalen in lijn met onze strategie.

 

Wat houdt de functie in?

Je ondersteunt de leidinggevenden bij de uitvoering van HRM processen door gevraagd en ongevraagd advies te geven op de uitvoering van taken t.b.v. in-, door-, uitstroom, ontwikkel- en beoordelingscyclus, toepassing arbeidsvoorwaarden, arbeidsrechtelijke vraagstukken en opleidingen. Je signaleert ontwikkelingen op HR gebied en draagt bij aan het vormgeven en implementeren van HR beleid. Je participeert in (HRM) projecten (o.a. functiebeschrijvingen) en levert managementinformatie. Hiervoor ontwikkel je HR instrumenten en draag je zorg voor begeleiding van het gebruik hiervan door het management. Je werkt samen met de HR Manager, 2 HR Advisors, HR Assistant, Recruiter en onze externe salarisadministrateur.

 

Wat heb je voor deze functie nodig?

  • HBO/WO opleiding Human Resource Management of gelijkwaardig;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan in een technische BtB omgeving. Kandidaten met ervaring binnen Metaal & Techniek hebben een pré;
  • Een praktische instelling gecombineerd met een goed analytisch vermogen;
  • Je vormt zorgvuldig een mening, maakt zaken bespreekbaar en doet dat met overtuigingskracht;
  • Je bent (organisatie)sensitief, herkent de vraag achter de vraag en handelt daarop pro-actief;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en de relevante arbeid-juridische kennis.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je optimaliseert en zelf projecten uitwerkt. Je werkt samen met een gedreven team in een informele, flexibele organisatie.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Google+0
Linkedin0