Account Manager

Header7
Heade8
Header9
Header11
Header12
Header13

ACCOUNT MANAGER SALES

 

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving met technisch hoogstaande producten waarbij jij jouw technische kennis en organisatietalent kunt inzetten om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren?

Om onze groei ambities te verwezenlijken zijn wij voor onze afdeling Sales op zoek naar een:

 

Account Manager

Met een proven track record

 

Wat verwachten wij van je?

Als Account Manager ben je onderdeel van het Sales Team. Zelfstandig onderhoud je contacten met bestaande accounts en vind je nieuwe prospects. Je werkt samen met de Marketing Officer voor het gericht en efficiënt exploreren van jouw marktsegment. Voor de uitwerking van offertes en concepten werk je nauw samen met de afdeling System Engineering. Je bent een professionele gesprekspartner voor onze klanten.

 

Wat houdt de functie in?

Je stelt jaarlijks een verkoopplan op voor je verantwoordelijkheidsgebied en draagt gestructureerd zorg voor de uitvoer ervan. Hiervoor verricht je acquisitie en onderhoud je contacten met (potentiele) klanten. Je analyseert elke aanvraag grondig en focust je op haalbare aanvragen binnen je doelgroep. Je analyseert en registreert cruciale gegevens in het CRM systeem voor een optimaal verloop van het offertetraject. Je bent in staat om conceptueel te denken en dit met de nodige technische diepgang te bespreken met de klant. Je voorziet de afdeling System Engineering van de juiste informatie zodat een op maat toegesneden offerte kan worden opgesteld.

 

Wat verlangen wij van je ?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding (technisch/bedrijfskundig) aangevuld met praktische commerciële scholing.
  • Je hebt succesvolle commerciële ervaring opgedaan in de logistieke branche, bij voorkeur in de Express Parcel en/of Warehouse & Distribution omgeving.
  • Je hebt gevoel voor bedrijfsprocessen in productie en/of logistieke sector en je bent bekend met mechatronische logistieke concepten
  • Je hebt uitstekende kennis van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal
  • Je hebt interesse en bereidheid om te werken in een internationaal werkgebied.

 

Wat bieden wij?

Een zeer zelfstandige en dynamische baan waarin je samen met enthousiaste collega’s werkt aan de groei van onze organisatie. Een internationaal werkgebied bij een organisatie met een uitstekende reputatie.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande “reactieknop”.

Solliciteren met CV
Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten welke ongevraagd zijn geïntroduceerd door een bureau.
Facebook
Google+0
Linkedin0